Porovnání rychlosti plavání s monoploutví u hladiny a pod vodní hladinou - Prygl, Radek (2007)
Prygl Radek: Porovnání rychlosti plavání s monoploutví u hladiny a pod hladinou. Brno: Masarykova Univerzita Fakulta sportovních studií. 2007. 62 s.