Olympijský šplh

ANOTACE Olympijský šplh David Petr, Brno, 2007 Bakalářská práce Klíčová slova: olympijský šplh, sport, olympijské hry, Bedřich Šupčík, medaile, memoriál, magnézium, rekord Bakalářská práce popisuje historii a současnost olympijského šplhu. Popisuje výskyt šplhu na olympijských hrách a následně souča...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petr, David (Dissertant)
Other Authors: Vilím, Martin, 1971- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2007.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/142652/fsps_b/
Cover Image
LEADER 04661ctm a22010457a 4500
001 MUB01000510076
003 CZ BrMU
005 20080317130154.0
008 070628s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-16 
035 |a (ISMU-VSKP)133736 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD032 
072 7 |a 796  |x Sport. Hry. Tělesná cvičení  |2 Konspekt  |9 20 
080 |a 796.032.2:796/799  |2 MRF 
080 |a 796.416  |2 MRF 
080 |a 796  |2 MRF 
100 1 |a Petr, David  |% UČO 142652  |* [absolvent FSpS MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Olympic rope climbing  |y eng 
245 1 0 |a Olympijský šplh  |h [rukopis] /  |c David Petr. 
260 |c 2007. 
300 |a 34 l. 
500 |a Vedoucí práce: Martin Vilím. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007. 
520 2 |a ANOTACE Olympijský šplh David Petr, Brno, 2007 Bakalářská práce Klíčová slova: olympijský šplh, sport, olympijské hry, Bedřich Šupčík, medaile, memoriál, magnézium, rekord Bakalářská práce popisuje historii a současnost olympijského šplhu. Popisuje výskyt šplhu na olympijských hrách a následně současnost tohoto sportu. Dále jsou zde uvedena pravidla a samotný průběh závodního pokusu. počet stran 34, obrázků 18, graf 1.  |% cze 
520 2 9 |a ANNOTATION Olympic rope climbing David Petr, Brno, 2007 Thesis Keywords: Olympic rope climbing, sport, Olympic Games, Bedřich Šupčík, medal, memorial race, flash powder, record My thesis describes Olympic rope climbing in history and today. There are mentioned rules and a process itself. number of pages 35, illustrations 18, diagram 1.  |9 eng 
650 0 7 |a olympijské hry  |7 ph115588  |2 czenas 
650 0 7 |a olympijské sporty  |7 ph123732  |2 czenas 
650 0 7 |a šplhání  |7 ph200825  |2 czenas 
650 0 9 |a climbing on the bars  |2 eczenas 
650 0 9 |a Olympic Games  |2 eczenas 
650 0 9 |a olympic sports  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Tělesná výchova a sport  |b Speciální edukace bezpečnostních složek  |c FSpS B-TV SEBS (SEBS)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Vilím, Martin,  |d 1971-  |7 xx0095255  |% UČO 31238  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra sportovní edukace  |7 kn20041103009  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/142652/fsps_b/ 
CAT |c 20070628  |l MUB01  |h 0452 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20070829  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20080317  |l MUB01  |h 1301 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0608 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0129 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0151 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1835 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0738 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0321 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1904 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2313 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1857 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130606  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130612  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130702  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130806  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130806  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131017  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131017  |l MUB01  |h 0742 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1833 
CAT |c 20140416  |l MUB01  |h 1201 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1020 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1357 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2247 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1914 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1126 
M53 0 |a olympijský šplh 
M53 0 |a sport 
M53 0 |a olympijské hry 
M53 0 |a Bedřich Šupčík 
M53 0 |a medaile 
M53 0 |a memoriál 
M53 0 |a magnézium 
M53 0 |a rekord Olympic rope climbing 
M53 0 |a Olympic Games 
M53 0 |a medal 
M53 0 |a memorial race 
M53 0 |a flash powder 
M53 0 |a record 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 FSpS-K-7012  |9 SKLAD-510076-01  |5 4303009236  |8 20070829  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070829  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d FSpS-K-7012  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD