Výživa ve sportu - Možutík, Pavel (2007)
Anotace MOŽUTÍK P., Výživa ve sportu, MU, FSpS, Brno, 2007, počet stran: 39 Závěrečná práce je zaměřena na výživu ve sportu, jak se správně stravovat, kde získat správní sportovní návyky, účinky sportu pro skupiny osob, využití kladného působení sportu na zdraví. Dále jsou v práci uvedeny ostatní důležité prvky výživy. Klíčová slova Sportovní výživa, sportovci, strava, cukry, tuky, bílkoviny, doping, výkon.