Živé mikroorganismy v probiotických mléčných výrobcích
Již od minulého století je o bakterie mléčného kvašení velký zájem. Mnohé z těchto bakterií byly označeny jako probiotika. Probiotické bakterie přidávané do potravin se výrazně podílejí na jejich struktuře a chuti. Studie těchto výrobků však ukázaly, že probiotika přežívají v mléčných výrobcích ve v...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2007.
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/151285/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-11504 | 3145341230 |