Testování heteroskedasticity v lineárním regresním modelu - Krajíčková, Pavla (2007)
Monotématicky pojatá diplomová práce je zaměřena na jeden ze základních ekonometrických problémů - heteroskedasticitu. Cílem práce je popis provedení 5 základních testů heteroskedasticity a srovnání analyzovaných testů na regresních rovnicích analyzujících časové řady.