Zájmena jako slovní druh v bulharštině a češtině - Strouhalová, Tereza (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci zájmen v bulharštině a češtině. Je rozdělena do dvou hlavních částí. První část se zabývá zájmenem jako slovním druhem v obou jazycích. Druhá část je zaměřena na komparaci tohoto slovního druhu v obou jazycích. Cílem práce byla snaha srovnat zájmena a poukázat na rozdíly a shody v obou jazycích.