Gramatická kategorie rodu v chorvatštině ve srovnání s češtinou - Jonáková, Michaela (2007)
Předmětem mojí bakalářské práce je najít shody či rozdíly v gramatické kategorii rodu v chorvatském a českém jazyce. Cílem je porovnat rod substantiv v českém a chorvatském jazyce.