Komposition in der Prager Zeitung - Kourková, Jana (2007)
Bakalářská práce se zabývá komposity (slovy složenými) v německých novinách „Prager Zeitung“ a jejich výskytem v letech 2004 a 2007. Teoretická část shrnuje důležité druhy a tvorbu komposit. Praktická část se zaměřuje na analýzu a klasifikaci jednotlivých prvků komposit nalezených v článcích Prazer Zeigung