Možnosti identifikace jedince pro kriminalistickou praxi na základě kosterních pozůstatků - Konečná, Lucie (2007)
Práce shrnuje všechny v současnosti používané metody, které forenzní antropologie využívá k identifikaci neznámých kosterních pozůstatků.