Kondiční trénink ve vybrané sportovní disciplíně - Husák, Karel (2007)
HUSÁK, K.: Kondiční trénink ve vybrané sportovní disciplíně, Brno: MU FSpS, 2007, 37 s. Bakalářská práce shrnuje dosavadní poznatky z atletické disciplíny - sprint. Zároveň poskytuje velkou zásobu cvičení vhodných pro samotný sprinterský trénink. Je zpracována tak, aby sloužila především zájemcům o atletickou disciplínu sprint a také pro studenty FSpS. Klíčová slova: Technika běhu, tělesná příprava, rozvoj rychlosti, rozvoj síly, rozvoj vytrvalosti, rozvoj pohyblivosti, rozvoj obratnosti.