Příčiny obezity - David, Michal (2007)
Anotace DAVID M., Příčiny obezity, MU, FSpS, Brno, 2007, 42s. Ve své bakalářské práci jsem se zaměřil na všeobecný přehled a základní informace o obezitě. Především se zaměřuji na to, aby čtenář získal všeobecný a ucelený úsudek, co obezita je a co sebou nese.