Podpora sportovních produktů formou www stránek - Bárta, Pavel (2007)
Anotace BÁRTA P., Podpora sportovních produktů formou www stránek, MU, FSpS, Brno, 2007, 27s., http://echeon.xf.cz/ Bakalářskou prací chci seznámit čtenáře se základními prvky internetu a jednoduchou tvorbou www stránek. V práci jsou uvedeny všeobecné programovací jazyky a nástroje pro vytvoření vlastních stránek.