Podpora sportovních produktů formou www stránek

Anotace BÁRTA P., Podpora sportovních produktů formou www stránek, MU, FSpS, Brno, 2007, 27s., http://echeon.xf.cz/ Bakalářskou prací chci seznámit čtenáře se základními prvky internetu a jednoduchou tvorbou www stránek. V práci jsou uvedeny všeobecné programovací jazyky a nástroje pro vytvoření vla...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bárta, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Cacek, Jan, 1977- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2007
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/142651/fsps_b/
Cover Image
LEADER 04394ctm a22009497a 4500
001 MUB01000509804
003 CZ BrMU
005 20170608115040.0
008 070627s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
035 |a (ISMU-VSKP)133896 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD032 
072 7 |a 004.7  |x Počítačové sítě  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.738.12  |2 MRF 
080 |a 796/799  |2 MRF 
080 |a 004.738.5  |2 MRF 
080 |a 004.7  |2 MRF 
100 1 |a Bárta, Pavel  |% UČO 142651  |* [absolvent FSpS MU]  |4 dis 
242 1 4 |a The assistance of sports products in the form of www pages  |y eng 
245 1 0 |a Podpora sportovních produktů formou www stránek  |h [rukopis] /  |c Pavel Bárta 
260 |c 2007 
300 |a 27 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jan Cacek. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007. 
520 2 |a Anotace BÁRTA P., Podpora sportovních produktů formou www stránek, MU, FSpS, Brno, 2007, 27s., http://echeon.xf.cz/ Bakalářskou prací chci seznámit čtenáře se základními prvky internetu a jednoduchou tvorbou www stránek. V práci jsou uvedeny všeobecné programovací jazyky a nástroje pro vytvoření vlastních stránek.  |% cze 
520 2 9 |a Anotation BÁRTA P., The assistance of sports products in the form of www pages, MU, FSpS, Brno, 2007, numer of pages 27, http://echeon.xf.cz/ In my bachelor's study, I would like to introduce the kind reader to the basics of creating simple web pages. Casual programing languages and creative tools are also part of my work, and are included as well.  |9 eng 
650 0 7 |a internet  |7 ph117022  |2 czenas 
650 0 7 |a WWW stránky  |7 ph117163  |2 czenas 
650 0 7 |a sport  |7 ph116248  |2 czenas 
650 0 9 |a Internet  |2 eczenas 
650 0 9 |a web pages  |2 eczenas 
650 0 9 |a sports  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Tělesná výchova a sport  |b Animátor pohybových aktivit  |c FSpS B-TV APAK, PedF:TE3 (APAK)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Cacek, Jan,  |d 1977-  |7 mzk2007390739  |% UČO 15709  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra sportovní edukace  |7 kn20041103009  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/142651/fsps_b/ 
CAT |c 20070627  |l MUB01  |h 0452 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0109 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20071002  |l MUB01  |h 1007 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2203 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091022  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0608 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0129 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0151 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1835 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0738 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 1433 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100929  |l MUB01  |h 0321 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1904 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2312 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1857 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130606  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130612  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130625  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130806  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130806  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131017  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131017  |l MUB01  |h 0742 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1833 
CAT |c 20140410  |l MUB01  |h 1149 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1357 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2247 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20170608  |l MUB01  |h 1150 
M53 0 |a Klíčová slova: Internet 
M53 0 |a internetové stránky 
M53 0 |a nástroje pro tvorbu internetových stránek 
M53 0 |a úprava www stránek Key words: Internet 
M53 0 |a web pages 
M53 0 |a creative tools for web pages 
M53 0 |a modification of web pages 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 FSpS-K-7068  |5 4303009292  |8 20071002  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20071002  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d FSpS-K-7068  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD