Srovnání hry čtyřčlenné zónové obrany s hrou s liberem - Mucha, Zdeněk (2007)
Mucha, Zdeněk: Srovnání hry čtyřčlenné zónové obrany s hrou s liberem. Bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2007. 52 s. Má práce se zabývá srovnáním hry čtyřčlenné zónové obrany s hrou s liberem. V práci nacházím výhody a nevýhody obou herních systémů. Součástí práce jsou i některá základní taktická cvičení pro nácvik zónové obrany a porovnání bránění rohových kopů české reprezentace a jiných mužstev na MS 2006 v Německu.