Studium mechanismů toxicity polyaromatických uhlovodíků přítomných v sedimentech - Pálková, Lenka, 1983-; Machala, Miroslav; Masarykova univerzita. Ústav biochemie (2007)
This thesis is make for studium on mechanismus of toxicity of polycyclic aromatic hydrocarbons in sediment samples.
Vedoucí práce: Miroslav Machala
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2007
Bibliografie na l. 66-72.
Keywords: polycyklické aromatické uhlovodíky; sedimenty -- analýza; toxicita; polycyclic aromatic compounds; polycyclic aromatic hydrocarbons; sediments; toxicity; diplomové práce; master's theses