Nová média a narace, praktická práce-video - Hostinská, Renata (2007)
Tato práce se zabývá dopadem estetických strategií nových médií na filmovou naraci, a to prostřednictvím Filmu, který vznikl za tímto účelem.Psaná část je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část reflektuje změny narace a vizuální kultury s nástupem digitálních technologií. Praktická část rozebírá estetické strategie nových médií aplikovaných ve Filmu a výrazové prostředky v něm použité. Na konci se velice stručně věnuje realizaci celého projektu.