Invisibility and identity: The Black Despair of Black People in Ralph Ellison’s Invisible Man - Malinová, Iva (2007)
Ve své práci se zabývám pojetím identity a neviditelnosti v díle Ralpha Ellisona Neviditelný. Charakteristikou jednotlivých postav se mimo jiné snažím rozebrat problematiku rasové zaslepenosti a způsob, jakým hlavní hrdina získává a formuje svou identitu.