The comparison between female figures in Charlotte Bronte's Jane Eyre and women in Fay Weldon's The life and loves of a she-devil - Tupá, Petra (2007)
Bakalářská práce srovnává ženy v dílech Charlotte Brontë Jana Eyrová a Fay Weldon Život a lásky jedné ďáblice. Soustředí se zvláště na hlavní hrdinky Janu Eyrovou a Ruth Patchettovou.