Charakteristika závodů psích spřežení jako sportovní disciplíny - Zemanová, Tereza (2007)
ANOTACE Zemanová, T.: Charakteristika závodů psích spřežení jako sportovní disciplíny Bakalářská práce. Brno: Masarykova univerzita, FSpS, 2007, s. 42 Obsahem bakalářské práce je charakteristika sportu psích spřežení. Zábývá se historií sportu, významnými českými sportovci, závody, tréninkem, vybavením a jednotlivými disciplínami. Práce je určena pro široký okruh zájemců o tuto problematiku.