Hodnocení rozhodčích ve společenských tancích - Kafoněk, Lukáš (2007)
KAFONĚK, Lukáš: Hodnocení rozhodčích ve společenských tancích. Bakalářská práce. Brno: MU 2007, 37 s. Tato práce se zabývá hodnocením rozhodčích ve společenských tancích. Popisuje způsob hodnocení tanečních párů na taneční soutěži a vysvětluje, jaká kritéria hodnocení jsou pro rozhodčí prioritní. Uvádí návrh řešení objektivního hodnocení rozhodčích ve společenských tancích.