Poruchy příjmu potravy - Burianová, Eva (2007)
Tato práce teoreticky rozebírá problematiku poruch příjmu potravy. Je zaměřená zejména na jejich dvě základní formy, mentální anorexii a mentální bulimii. Dále se zabývá příčinami jejich vzniku, zdravotními komplikacemi, léčbou a prevencí.