Motivace ke sportovně pohybovým aktivitám v období adolescence - Král, Jakub (2007)
Anotace Jméno a příjmení: Jakub Král Název diplomové práce: Motivace ke sportovně pohybovým aktivitám v období adolescence Pracoviště: Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sportovních studií obor Animátor pohybových aktivit Vedoucí diplomové práce: Mgr. Jan Došla, Ph. D. Rok obhajoby diplomové práce: 2007 V naší práci zjišťujeme rozdíly v motivaci žáků ZŠ rodiči ke sportu. Dále se zabýváme rozdíly v preferenci sportovně pohybové aktivity a trávení volného času těchto žáků. Ke zjištění těchto rozdílů jsme využili metodu písemného dotazníku, kterou jsme aplikovali u žáků ZŠ se sportovním zaměřením a u žáků běžné ZŠ. Klíčová slova: sportovně pohybová aktivita, motivace, osobnost žáka, volný čas, sportovní ZŠ, běžná ZŠ. Souhlasím s půjčováním diplomové práce v rámci knihovních služeb.