Reakce fullerenů se selenem a tellurem - Pavliňák, David, 1985- (2007)
Studie o interakcích fullerenu C60 se selenem a tellurem v prostředí rozpouštědla i v pevné fázi. K identifikaci reakčních produktů byly použity spektroskopické metody 13C-NMR a hmotnostní spektroskopie.