Rozbor střelby ledního hokeje v juniorské kategorii - Morev, Jiří (2007)
Jiří Morev: Rozbor střelby ledního hokeje v juniorské kategorii. Bakalářská práce. Brno, MU 2007, str. 33. Tato práce obsahuje rozbor juniorského týmu HK Kroměříž při střelbě. Předmětem pozorování jsou jednotlivé způsoby střelby při zakončení, technika střelby a zjištění, který post je nejčastěji střílejícím.