Taneční a pohybová terapie a její aplikace v praxi - Brtníková, Gabriela (2007)
Brtníková, Gabriela. Taneční a pohybová terapie a její aplikace v praxi. Bakalářská práce. MU FSpS, 2007, 34 s. Práce se zabývá taneční a pohybovou terapií, významem pohybu a tance v této terapii, jejím vznikem a vývojem. Utříďuje a představuje dosavadní druhy tanečně-pohybové terapie, zabývá se jejich cíli a užitím v praxi.