Obezita - Tkáčiková, Hana (2007)
Jedná se o ucelený pohled na problematiku obezity, její příčiny, následky a rizika z ní plynoucí. Zaměřuje se zejména na prevenci obezity, tj. správné stravovací návyky a tělesnou aktivitu.