Rizika nezdravého životního stylu - Dubová, Alice (2007)
DUBOVÁ A., Rizika nezdravého životního stylu, MU, FSpS, Brno, 2007, 63 stran. Bakalářská práce popisuje hlavní rizika nezdravého životního stylu. První část je zaměřena na hlavní složky potravy. Hlavním problémem nezdravého životního stylu je obezita a s ní související diabetes mellitus II, kardiovaskulární choroby, stres a kouření.