Plavání kojenců a batolat - Vogtová, Zuzana (2007)
Bakalářská práce pojednává o plavání kojenců a batolat. Sleduje vývoj dítěte od narození do tří let a uvádí vhodné způsoby, jak postupovat při pohybových aktivitách s dítětem ve vodním prostředí.