Alternativní výživové směry - Dělená strava - Jirka, Petr (2007)
Anotace Autor: Petr Jirka Název: Alternativní výživové směry - Dělená strava Typ: Bakalářská práce Prezentace dělené stravy sděluje informace charakteristické pro tento alternativní výživový směr. Popis metody dělení v souladu se zdravou výživou používá zásady uvedeného stylu stravování. Základem je vytváření vhodně složeného pokrmu kombinací potravinových skupin, kde jsou zařazeny potraviny podle zastoupení bílkovin a sacharidů.