Vegetariánství ve sportu - Holý, Vít (2007)
HOLÝ, V. Vegetariánství ve sportu Klíčová slova: vegetariánství, sport, výživa, maso Boskovice 2007, 52 stran V této bakalářské prácí se dotýkáme tématu konzumace pouze rostlinných zdrojů potravy a alternativních zdrojů výživy ve sportu. Snažili jsme se nastínit problém výkonnosti ve sportu ve vztahu k přijímané stravě.