Vliv elicitorů na změnu cytosolární koncentrace vápenatých iontů - Dadáková, Kateřina, 1984- (2007)
Elicitory jsou látky pocházející z rostlinných patogenů. Přidání elicitorů do buněčných suspenzí spouští kaskádu obranných reakcí. Obranná reakce je charakterizována mimo jiné změnami v transportu iontů. Cílem bylo změřit změny v koncentraci Ca2+.