Nácvik a osvojování techniky s míčem v přípravě mládeže ve fotbale - Teplý, Marek (2007)
Autor: Marek Teplý Název: Nácvik a osvojování techniky s míčem v přípravě mládeže ve fotbale Typ práce: Bakalářská práce Klíčová slova: Fotbal Nácvik techniky s míčem Osvojování techniky s míčem Správné provedení cviků Popis cviků Obsah práce: Bakalářská práce je zaměřená na technickou přípravu s míčem v mládežnickém fotbale. Práce popisuje správný postup vykonání jednotlivých cviků, které tvoří základnu pro rozvoj techniky v kopané.