Vyšetření pohybového systému hráčů ledního hokeje - Sedláček, Jiří (2007)
SEDLÁČEK Jiří: Vyšetření pohybového systému hráčů ledního hokeje. Bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006 Práce popisuje vyšetření výskytu oslabení pohybového systému u hráčů ledního hokeje a zaobírá se nedostatečným začleněním kompenzačních cvičení do tréninkového procesu.