Komerciolalizace sportu - Petr, Jaroslav (2007)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou komercializace ve sportu a souvisejícím tématem "Ekonomické aspekty při fotbalovém Mistrovství světa v Německu 2006". Mistrovství světa ve fotbale se stalo ojedinělým ekonomickým celkem, kde v relativně krátkém období proudí silný tržní potenciál. Následně pozorujeme pozitivní, negativní aspekty a vlivy ve společnosti, jež taková akce přinesla. Brno, 2007. 44 pages.