Rodičovství, antikoncepce - Malá, Lucie (2007)
Bakalářská práce pojednává o antikoncepci a rodičovství. Popisuji zde příznivé i nepříznivé účinky, ale i dělení a spolehlivost antikoncepce. Dále se zabývám problematikou rodičovství a výchovy k rodičovství, ale také otázkou jak správně vychovávat své potomky. K vypracování práce jsem použila mnoho literatury a internetových článků.