Porovnání úrovně brněnských fitness center - Koplík, Martin (2007)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na srovnání úrovně fitness center v Brně. Zdravý životní styl byl a vždy bude důležitou součástí našeho života. A právě fitness centra nám umožňují svůj drahocenný čas strávit v příjemném prostředí pod dohledem odborníků, jak při sportovních aktivitách, tak i v následné regeneraci a péči o tělo a mysl.