Globalizace a sport - Holý, Tomáš (2007)
HOLÝ,T. Globalizace a sport. Bakalářská práce, FSpS MU, 2007 Anotace Cílem této bakalářské práce je vysvětlení procesu globalizace a jeho vlivu na dnešní sport v celospolečenském měřítku.