Tělesný a funkční rozvoj 15letých žáků - Navrátil, Jiří; Vilímová, Vlasta, 1946-; Masarykova univerzita. Fakulta sportovních studií (2007)
Autor: Jiří Navrátil Bakalářská práce: Tělesný a funkční rozvoj 15letých žáků V naší práci se zaměřujeme na porovnávání tělesného a funkčního rozvoje žáků. Testujeme jejich fyzické schopnosti a porovnáváme také jejich váhu a výšku s žáky, kteří se stejného měření účastnili v roce 1990. Zamýšlíme se nad příčinami rozdílu ve výsledcích a hledáme způsob, jak předejít zhoršujícím se výsledkům fyzické kondice u dětí.
Author: Jiří Navrátil Thesis: Physical and functional development of 15-year-old pupils We are focusing, in this thesis, on comparison of physical and functional development of the pupils. We are testing their physical abilities and we also compare their weight and hight with pupils, which took place the same research in 1990. We are thinkink about the causes of the difference in results and we are looking for the ways how to foreclose worse and worse results of childern sport abilities.
Vedoucí práce: Vlasta Vilímová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: děti; motorika člověka; pohybová aktivita; human motorics; children; movement activity; bakalářské práce; bachelor's theses