Cyklistika - životospráva a výživa cyklisty - Klimeš, Petr (2007)
KLIMEŠ P., Životospráva a výživa cyklisty, MU, FSpS, Brno,2007,48 stran V první části mojí práce se zabývám správnou životosprávou a jejími vlivy na cyklistu. Druhá část obsahuje zásady správnévýživy. Dále pak rozbory jednotlivých složek potravy a jejich aplikaci v jednotlivých odvětvích cyklistiky.