Pohybová aktivita dětí středního školního věku a adolescentů - Kopřivová, Lenka (2007)
Kopřivová, Lenka. Pohybová aktivita dětí středního školního věku a adolescentů. Bakalářská práce, Brno: MU FSpS, 2007. 37 s. Cílem práce je posouzení zájmu o tělesnou výchovu a sportovní činnost dětí středního školního věku a adolescentů čtyř brněnských škol. Pomocí dotazníku jsme rozebrali motivy studentů na sportovní činnosti ve škole, ve volném čase a v rodině.