Struktura a obsah ročního tréninkového cyklu v krátkém triatlonu - Kopeček, Ondřej; Škoda, Jan, 1964-; Masarykova univerzita. Katedra sportovních aktivit (2007)
„Plaváni, kolo, běh - to všechno je triatlon. Dobrý triatlonista musel být vždycky dobrým plavcem, na kole se jezdí rychle, střídají se nástupy, musíte na to mít, aby vám náročné kolo neubralo síly pro běh, kde se rozhoduje o umístění.“ Filip Ospalý - mistr Evropy 2001.
„Swimming,bike,run - it all is a triathlon. Good triatlonist ever have been good swimmer, riding on a bike is fast, exchange a start,you must be a good, because exacting bike take a power on bike and it may be deciding about a place.“ Filip Ospalý - mistr of Europe 2001.
Vedoucí práce: Jan Škoda.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: sportovní trénink; triatlon; sports training; triathlon; bakalářské práce