Podmínky a rozvoj cykloturistiky v regionu Svitavy - Buchta, Martin; Korvas, Pavel, 1956-; Masarykova univerzita. Katedra sportovních aktivit (2007)
Teoretická část této práce se zabývá cykloturistikou. Praktická část se zabývá možnostmi cykloturistiky ve svitavském regionu a je prezentována cyklotrasami v regionu a vlastními návrhy cyklotras.
The teoretical part of this work discuss the cyclotourism. The practical part is aimed to show oportunity of cyclotourism on Svitavy region and involve the cyclotraces in this region and my own cyclotraces.
Vedoucí práce: Pavel Korvas.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: cykloturistika -- Česko; bicycle touring; Svitavy (Česko : oblast); Svitavy Region (Czechia); bakalářské práce; bachelor's theses