Možnosti cykloturistiky na Šumpersku - Ratajský, Ondřej (2007)
AUTOR: Ondřej Ratajský NÁZEV PRÁCE: Možnosti cykloturistiky na Šumpersku TYP PRÁCE: Bakalářská práce POČET STRAN: 48 KLÍČOVÁ SLOVA: Cykloturistika, cyklotrasy, Šumperk, Jeseníky, délka, fyzická náročnost, časová náročnost, povrch, křížení cyklotras, profil, body GPS, mapa, popis, města, obce, zajímavosti. OBSAH: Práce se zabývá možnostmi cykloturistiky na Šumpersku a v jižním předhůří Jeseníků a stavem sítě cyklotras v roce 2007. Vybrané trasy byly projety za pomoci přístroje GPS a získaná data byla porovnána s dostupnou literaturou a zpracována do přehledného celku.