Zjišťování výživových zvyklostí v silově rychlostních atletických disciplínách - Přibyl, Jakub; Juříková, Jana; Masarykova univerzita. Katedra sportovní medicíny a zdravotní tělesné výchovy (2007)
Přibyl, Jakub. Zjišťování výživových zvyklostí v silově rychlostních atletických disciplínách. Bakalářská práce. Brno: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007. 34 s. Cílem bakalářské práce bylo zjišťování výživových zvyklostí v atletické disciplíně, hod oštěpem. Ke zjištění bylo použito třídenních výživových recallů.
Přibyl, Jakub: Finding out nutrition ways in power-speed athletic events. Bachelor work. Brno: Masaryk university, Faculty of sport studies, 2007. 34 s. The aim of this bachelor work has been found out nutrition habits in the track&field event, javelin throw. To finding was used nutrition recalls during three days.
Vedoucí práce: Jana Juříková.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: hod oštěpem; pitný režim; výživa člověka; drinkable regimen; human nutrition; javelin throwing; bakalářské práce; bachelor's theses