Fotbal - fenomén nové doby - Pospěch, Martin (2007)
Ve své bakalářské práci jsem popsal historii fotbalu, jeho vývoj, vývoj fotbalového vybavení a popularitu fotbalu ve světě. Odhaluje fotbal jako prostředník pro pomoc lidem. Rozebírá korupci nebo fotbalové chuligánství a jejich dopady na diváky.