Regenerace a výživa v tenise - Obhlídalová, Kateřina (2007)
Kateřina Obhlídalová, Regenerace a výživa v tenise, Brno 2007, 36 stran. Tato bakalářská práce je zaměřena na regeneraci a výživu ve sportu. Je zde uvedeno několik příkladů správného využití regeneračních metod a výživových zásad v tenise.