Vliv světových válek na sportovní dění na našem území - Nárožný, David; Racek, Oldřich, 1978-; Masarykova univerzita. Katedra společenských věd (2007)
David Nárožný, Vliv světových válek na sportovní dění na našem území, Brno: MU FSpS, 2007, 33 s. V této práci je zpracováno období I. a II. světové války, její události, přímý dopad na sportovce a sport celkově v naší zemi. Světové války brzdili vývoj sportu a ovlivnily jej tak. Práci můžeme chápat jako určitý náhled na české sportovní dění v době válek.
David Nárožný, The influence of the world wars on sport events on our territory, Brno: MU FSpS, 2007, 33 p. In this work is elaborated period of I. and II. world war, their events, direct impact on sportsman and sport in our country at all. The evolution of sport was stopped and influenced by both world wars. This student work we can comprehend as definit point of view on czech sport events in time of world wars.
Vedoucí práce: Oldřich Racek.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: fotbal; lední hokej; sokolské hnutí; válka a společnost; vojenské dějiny -- 20. století; ice hockey; military history; soccer; Sokol movement; war and society; bakalářské práce; bachelor's theses