Možnosti rozvoje venkova a zemědělství ve správním obvodu ORP Otrokovice - Trojan, Jakub, 1984- (2007)
Bakalářská práce předkládá možnosti, které lze aplikovat při realizaci rozvoje venkova a zemědělství v území vymezeném správním obvodem ORP Otrokovice. Nejprve je vymezen studovaný region včetně jeho následné komplexní geografické charakteristiky. Podrobněji je zpracován socioekonomický potenciál oblasti včetně identifikace hlavních bariér a možností rozvoje. Studie možného rozvoje venkova (včetně zemědělství) vychází z provedené SWOT analýzy a z analogové interpretace leteckých snímků celého zájmového území. Součástí práce je i příloha v podobě fotodokumentace, mapových listů a doplňkových tabulek.