Transformace nábytkářského průmyslu v ČR - Malá, Pavla (2007)
Název bakalářské práce je Transformace nábytkářského průmyslu v České republice. Ekonomická transformace, která nastala po roce 1989, je velice složitý komplex událostí. Největší změny nastaly zejména v oblasti zemědělství a průmyslu. Cílem této práce je seznámení s významem a rozmístěním českého nábytkářského průmyslu v roce 1989 a jeho pozdějším vývojem až do dnešní doby. Zaměřila jsem se zejména na firmy, které obchodují s nábytkem i na pronikání produkce zahraničních nábytkářských firem do České republiky.