Dopady transformace ekonomiky na situaci na trhu práce v okrese Vsetín - Válková, Pavla (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení změny struktury zaměstnanosti a vývoje situace na trhu práce v okrese Vsetín ve srovnání s ČR. Byla provedena podrobná analýza nezaměstnanosti do tří správních obvodů obcí s rozšířenou působností okresu Vsetín. Pozornost je věnována působení cizinců a zahraničních investorů v okrese Vsetín. Závěr bakalářské práce se zaměřuje na naznačení vývoje nezaměstnanosti a zaměstnanosti v okrese Vsetín.